xx © Hands on

 

 

 

 

 

Startsida

Atlantean Healing
Workshop
Behandling
- vid besök
- per distans

Änglamedium konsultation

Kontakt

Katharina

Birkan berättar

CD

 


Foto: Ambjörn Hugardt

I denna tid av stora förändringar har energihealing-tekniken Atlantean Healing™,
genom kanalisering av Birkan Tore, åter igen blivit tillgänglig.

Katharina berättar

Kursen i Atlantean Healing™ började jag med tanken att jag skulle få en intressant och trevlig helg för min egen skull. Hade inte en tanke på att börja behandla med det utanför hemmet. Har använt mig av reiki dagligen i 20 år och kände inget behov av ännu en healing form. Blev rejält förvånad av det jag upplevde i kroppen när vi övade på att behandla. Det kändes som det ser ut när jag gör kaffe i en kaffepress dvs först grumligt vatten med kaffesump i och så pressar jag ner pressen och kaffet blir klart och drickbart. Det kändes som om en mild men bestämd press gick genom kroppen och jag kände mig lättare, ljusare, gladare och på något sätt luftigare efteråt. Efter helgen var jag rörligare i ryggen och känslan av lätthet fanns kvar dag efter dag.

Jag började behandla mig själv nästan dagligen och beslutade lära mig mer genom att delta i Birkan Tores retreat på Azorerna under midsommarveckan 2012. Insåg att för att känna mig säker på att det inte är jag som inbillar mig den sköna, lätta, rörliga och harmoniska känslan behöver jag behandla andra. De bekräftade min upplevelse med tillägget att fysisk och känslomässig problematik de haft förbättrats betydligt eller försvunnit.

Har fått frågan vad som är annorlunda med Atlantean Healing™ jämfört med t.ex. reiki. Jag ser det som vad olika glass-smaker är för glass dvs en annan smak men fortfarande glass. Vissa smaker tilltalar mig mer än andra. Atlantean Healing™ tilltalar mig verkligen med sin enkelhet och sitt djup.

Behandling vid besök i Uppsala eller Stockholm.

Behandling via distans.

 

Atlantean Healing™

En lugn, avslappnande, upplyftande behandling, som underlättar livet på subtila men påtagliga sätt.

Boka behandling:
sms 070 - 577 44 29

mail till Hands on

Atlantean Healing
Uppsala 800:-
Stockholm 960:-

Distansbehandling 800:-

Du kan betala via swish eller bankgiro.