xx © Hands on

 

 

 

 

 

Startsida

Atlantean Healing
Workshop
Masterclass
Behandling

- vid besök
- per distans

Änglamedium konsultation

Kontakt

Katharina

Birkan berättar

CD

 


Foto: Ambjörn Hugardt

Katharinas Arnesens bakgrund

Jag har största delen av mitt liv varit intresserad av hur och varför vi fungerar som vi gör och vad det leder till. Intresset vaknade med en fråga jag ställde mig själv när jag var nyss fyllda 8 år. Vad är det som sker som gör att en sprallig och rörlig 5-åring kan bli till en stelnad och stapplande 85-åring? Medan andra fortfarande är rörliga i samma ålder. Frågan uppstod när jag såg min lillebror leka på gräsmattan och en man kom ut med sin gåstol genom en dörr på ålderdomshemmet där vi var för att det var midsommar och våra föräldrar var med i en folkdansuppvisning. Det fanns dansare med som var pensionärer sedan länge, med bra kondition och rejält rörliga.

Jag har sökt information och praktiska kunskaper från ett brett spektrum av källor under lång tid. Kort sagt - jag har aldrig slutat studera. Jag har studerat i Sverige, USA, Tyskland, England, Malta, Portugal, Danmark, Kanada och Österrike. Främst olika medicinska tekniker och filosofier både från väst och öst, historia, religioner, kvantfysik, energimedicin, biologi och olika medvetande tekniker för fokus, meditation, ökad närvaro och förmågan att förändra sin uppfattning av tillvaron genom att lösa upp gamla föreställningar som stör.

Den gemensamma nämnaren är mitt intresse för människor och den fantastiska potential som finns inom oss alla. Oavsett om det gäller att läka ett fysiskt problem, komma tillrätta med en livsstil eller ett tankemönster, som inte längre passar in i det liv vi vill leva. Utvidga vår förståelse av vår omvärld eller utveckla vår konstnärliga förmåga och förmåga till samarbete utöver det vi trodde var möjligt.

"Jag tror på vars och ens oändliga förmåga att läka och skapa ett mer harmoniskt liv
för sig själv och för sin omgivning."
Katharina Arnesen

Mer information om Katharina hittar du på www.arnesen.se

 

Katharina Arnesen,
utbildad av Birkan Tore.