xx © Hands on

 

 

 

 

 

Startsida

Atlantean Healing
Workshop
Masterclass
Behandling

- vid besök
- per distans

Änglamedium konsultation

Kontakt

Katharina

Birkan berättar

CD

 

25 min. via telefon 600:-

45 min. via telefon 800:-

Du kan betala via Swish eller bankgiro.

Personligt besök på kliniken i:

Stockholm: 960:- inkl. moms
Uppsala: 800:- inkl. moms

Boka:
sms 070 - 577 44 29

mail till Hands on

x Änglamedium konsultation

Det finns många olika orsaker till varför någon väljer att komma på en änglamedium konsultation.

 

 

 

 

 

 

 


Birkan Tore och Katharina Arnesen under den avancerade kursen i Angelic Mediumship 2013.

Varje konsultation jag har haft har varit fylld av glädje, humor, medkänsla, en vilja att förklara på ett sätt så att mottagaren verkligen förstår och får en tydlig upplevelse av att det är en gemensamt åtagande för hela teamet att stödja och coacha den som lever i en kropp till den allra bästa upplevelsen av livet.

Det brukar ingå tydliga och praktiskt inriktade tips om hur t.ex. problem kan lösas, hälsan förbättras, missförstånd klaras upp i relationer, den egna kommunikationen med teamet stärkas och den allmänna livsupplevelsen förbättras ytterligare.

Min roll är att vara språkröret / telefonledningen / tolken som möjliggör kommunikationen. Man kan tänka sig mig som en mobil utan avlyssningsmöjlighet.

Jag samarbetar alltid med ärkeänglarna för att se till att bara de som har med klienten att göra kommer igenom och att kommunikationen alltid är klar och kärleksfullt stödjande. Du behöver inte tro på änglar eller ens gilla idén med änglar för att ha glädje av konsultationen. Änglar är precis som allt annat koncept, som vi kan använda för att göra vår värld begriplig. Jag uppfattar dem som ett icke-religiöst gruppmedvetande, som finns där som hjälp och stöd genom hela livet. Dessutom har de en härligt varm humor.

Under konsultationen använder jag ofta olika tarok-kortlekar som visuellt stöd för intuitionen och kommunikationen. Jag samtalar med dig, din skyddsängel, ditt guide-team, eventuella släktingar och andra som har något att tillägga. Precis på samma sätt som jag gjort om vi alla hade kunna se varandra och satt runt samma bord. Med den skillnaden att jag ibland ser ut att titta på tomma luften.

Tack vare min egen bakgrund, mina yrkeserfarenheter, intressen och kunskaper från allt jag studerat är det extra lätt att kommunicera genom mig när det gäller hälsa, livsfilosofi, yrkesproblematik, förståelse för olika sidor i relationer, gamla minnen, kreativitet, talanger, känslor och att få kontakt med djur.

Om du främst är intresserad av att samtala med släktingar och vänner som dött är det troligen bättre att du besöker ett annat medium, som är mer inriktad på det och bra på att få kontakt med dem. Jag är betydligt bättre på att hålla kontakt med guider och änglar än med släktingar.

 

Min lärare Birkan berättar

Änglamediumskap är inte ett religiöst sätt att utföra mediumskap. Vi arbetar med dessa ljusvarelser från ett andligt perspektiv, helt icke-religiöst. Metoden är utvecklad särskilt för de extra sensitiva ljusarbetare som resonerar väl med änglarnas sfär eller känner en närhet till de högre sfärerna i den andliga sfären.

Änglarna närvaro vid konsultationen skapar en säkerhet och en ökad trygghetskänsla för både klienten och mediumet.

Detta är inte ett bättre sätt, utan ett annat sätt, att få kontakt med den andliga världen.

De som undrar om denna metod är något för dem kan alltid få klarhet genom att inom sig själva känna efter om det finns en nyfikenhet eller önskan att lära sig mer. Ett annat sätt är att boka tid för en konsultation och prova på.

Mer information från Birkan finns på www.askangels.com