Foto: Katharina Arnesen

En behandling per distans är egentligen inte underligare än ett samtal till en mobiltelefon.

När du slår numret kan mobilen, som ska ta emot samtalet, befinna sig var som helst i världen. Signalen hittar fram och du får kontakt med den du söker.

Vid en behandling per distans kan terapeuten använda sig av ett fotografi på den som ska behandlas. Fotografiet fungerar då på ett liknande sätt som telefonnumret för mobilen.

Distansbehandling - steg för steg

Före behandlingen

1. Boka tid för distansbehandling: mail till Hands on eller sms till 070 - 577 44 29

2. Betala behandlingen 800:- inkl. moms.
OBS! Om betalning inte inkommit senast 7 dygn innan behandlingstillfället upphör bokningen att gälla. Du kan betala via Swish eller bankgiro.

3. Skicka ett fotografi per mail eller brev där Katharina kan se ansiktet och ögonen (utan solglasögon framför) - det spelar ingen roll hur gammalt fotografiet är. Kom ihåg att skicka med uppgifter om ditt namn och adress för administration, samt telefonnummer och mailadress, så att vi kan kontakta dig om tiden vi bokat av någon oförutsedd anledning behöver ändras.

Under behandlingen

Sitt eller ligg ner och ta det lugnt. Det går bra att lyssna på musik, meditera, sova eller filosofera.

Det är vanligt att känna det som sker i kroppen under behandlingen. Det kan kännas som om områden av kroppen blir varma, kalla, pirrar, sticker, rör på sig, minnen och känslor kan komma upp till ytan på ett lugnt och tryggt sätt.

Det är vanligt att känna det som om kroppen blir lättare, ljusare och gladare, känna sig trött, dåsig eller somna till. Därför kan det vara bra att ställa en klocka på väckning, om du har en tid att passa efter behandlingen.

Efter behandlingen

När behandlingen är klar skriver Katharina ner en sammanfattning och skickar till dig. Du kan då själv läsa och förstå behandlingen utifrån dina kunskaper om dig och ditt liv, men även kontakta Katharina om du har frågor eller behöver ett klargörande om något i behandlingen.

 

xx © Hands on

 

 

 

 

 

Startsida

Atlantean Healing
Workshop
Masterclass
Behandling

- vid besök
- per distans

Änglamedium konsultation

Kontakt

Katharina

Birkan berättar

CD