xx © Hands on

 

 

 

 

 

Startsida

Atlantean Healing
Workshop
Masterclass
Behandling

- vid besök

- per distans

Änglamedium konsultation

Kontakt

Katharina

Birkan berättar

CD

 


"Jag hör ofta de jag behandlat beskriva, att kroppen, medvetandet och känslorna känns ljusare, lättare och lugnare på ett sätt de minns från när de var små barn.

Det är en mjuk, omfamnande och försiktigt omtumlande upplevelse att få och att ge en behandling med Atlantean Healing. En riktigt genomtrevlig upplevelse."
Katharina Arnesen

Du behöver inte tro på
Atlantis, änglar eller något annat för att använda och få bra resultat med
Atlantean Healing™.

Mer information finns under bilden.

 

 

 


 

 

Atlantean Healing™ workshop

6-7 april 2019 - Sundsvall
kl. 10.00-17.00 båda dagarna
Pris 3.333:- (inkl. 666,66kr moms)
De som gått kursen för Birkan får 50% rabatt vid uppvisande av diplom.

18.-19 maj 2019 - Uppsala
kl. 10.00-17.00 båda dagarna
Pris 3.333:- (inkl. 666,66kr moms)
De som gått kursen för Birkan får 50% rabatt vid uppvisande av diplom.

Boka workshop:
mail till Hands on
070 - 577 44 29

OBS!
Boka deltagande direkt hos Katharina
för att få boka-tidigt pris fram till 2 månader före kursstart.

 

 

Avbokningspolicy:

Vid avbokning kommer hela eller delar av din kursavgift att återbetalas.
Fram till 6 veckor före kursstart 100%.
4-6 veckor före kursstart 75%.
2-4 veckor före kursstart 50%
Mindre än 2 veckor före kursstart 0%, men kursavgiften kan föras över till ett kommande kurstillfälle.

 

Är du intresserad av att koordinera en workshop där du bor?
Kontakta Katharina katharina@arnesen.se

 Ämnen som tas upp under workshopen:

- att använda intuitionen
- att lyssna till din och andras kroppar
- användning av violetta flamman
- chakran
- auran
- Atlantean Healing™ energin

- egenbehandling och behandling av andra
- distansbehandling
- att hjälpa jorden, länder etc. att läka
- Atlantis
- att arbeta med Atlantis änglagrupp
- meditation till bl.a. Atlantis

Workshopen består av både teoretiska delar och praktiskt arbete.

Intuitionsträning

Intuitionen är ett av våra sinnen precis som syn, hörsel, lukt, smak och känsel. Ibland använder vi inte intuitionen medvetet så ofta och då kan den vara lite "ringrostig". Om ett sinne inte används börjar hjärnan sortera bort dess information som mindre viktig. Under workshopen får du göra olika övningar som skärper din intuition. Det gör vardagen smidigare på ett oprecist men påtagligt sätt. När du gör en Atlantean Healing™ behandling är intuitionen en viktig källa till information om var du ska hålla händerna för att ge bästa möjliga hjälp till den du behandlar.

Du kan utveckla din intuition genom att använda dig av Atlantean Healing™ eftersom du tränar den varje gång du använder dig av tekniken.

Efterhand som du använder dig av Atlantean Healing™ kommer du märka att du blir bättre och bättre på att känna av och lyssna på din egen kropp och på kroppen hos de du behandlar. Vilket gör det lättare för dig att välja det din kropp mår bra av och välja bort det den helst vill undvika.

Den violetta flamman

Under workshopen lär du dig att kalla på och använda dig av den violetta flamman. Den fungerar som kosmos egen papperskorg med den fördelen att den aldrig blir full eftersom den omvandlar allt som hamnar i den till kärleksfull, harmonisk energi. Du kan använda den till att städa bort stagnerad, tung, trist, stressad, känslofylld energi hemma, på jobbet, i klassrummet, på kliniken, runt och i dig själv och andra. Det hjälper bl.a. till att hålla oss i här och nu och inte fastna i det som var. Vilket kan förkorta många möten och göra dem kreativt lösningsinriktade istället för att vara en upprepning av fasta ställningstaganden. Samma sak inom dig själv när det gäller förutfattade meningar, känslomässiga knutar, vanor som stör och liknande.

Kristallriket och växtriket

När du blir initierad till att använda Atlantean Healing™ energin blir du även initierad till att kunna använda dig av kristaller och växter energimässigt.

Chakror

Dina händer har chakror i handflatan, handleden och i alla fingrarna. Du kommer använda dem när du skannar av var kroppen vill ha hjälp att läka och när du behandlar med Atlantean Healing™. Under workshopen går Katharina igenom vilka huvudsakliga områden, mentalt och fysiskt, som varje stort chakra jobbar med. Du lär dig rensa ur det som inte behövs längre i de stora chakrorna, samt hur du använder Atlantean Healing™ för att åter uppnå harmoni.

Chakrorna har kontakt med den fysiska kroppen främst genom de endokrina körtlarna. Det kan vara en av anledningarna till varför en del människor som "sväljer", istället för att uttala vad de vill eller inte håller med om (vilket kan skapa blockeringar i halschakrat), har problem med sköldkörtelfunktionen. Problem med att bearbeta upplevelser och känslor i Solar Plexus chakrat kan visa sig som svajigt blodsocker pga. bukspottkörteln.

Atlantean Healing™

Atlantean Healing™ lärs sedan några år ut runt om i världen. Både initieringen och behandlingstekniken har kanaliserats av Birkan Tore. Behandlingen som lärs ut under workshopen är en kombination av de gamla teknikerna från Atlantis och nya som vi fått för att möta de utmaningar vi har idag.

En Atlantean Healing™ behandling är utformad för att balansera på energinivå eftersom sjukdom, av atlanteanerna, ansågs vara en fysisk/känslomässig/psykisk manifestation av de obalanser som fanns på energinivå.

Under kursen kommer du lära dig att "lyssna" till de fysiska problemen för att förstå deras budskap och även, när det är möjligt, upptäcka orsaken bakom att de uppstått. Atlantean Healing™ energin är mycket kraftfull men känns mjuk och försiktig både för den som behandlar och den som blir behandlad. Varje behandling utförs i samarbete mellan en Atlantean Healing™ terapeut och änglagruppen från Atlantis.

På workshopens två dagar har du möjlighet att upptäcka minnen från tidigare liv i Atlantis under meditationerna då du läker eventuella trauman som ligger i vägen för att du ska kunna uppleva dina andliga och intuitiva gåvor helt och hållet.