Masterclass Atlantean Healing 22-25/11 2024 – via zoom

Under Masterclassen gör vi en djupdykning i olika ämnen vi talat om under Atlantean Healing kursen och sedan utforskar vi flera nya områden och tekniker, som du kan använda för att skapa högsta möjliga energinivå i alla delar av ditt liv.

Dessutom får du möjlighet att under ledda meditationer utöka ditt team genom att träffa drakar och enhörningar som vill samarbeta med dig. När ni väl mötts är det lätt att få kontakt igen.

Kursen är utvecklad av Birkan Tore

Förkunskaper:
För att få vara med på Masterclass Atlantean Healing behöver du först ha varit med på kursen i Atlantean Healing. Dessutom är det en klar fördel för dig om du har övat på teknikerna du lär dig där och behandlat tillräckligt mycket för att kunna behandla utan att behöva titta i dina anteckningar dvs. veta i vilken ordning och hur du genomför de olika stegen.

Priset är 4.999:- inkl. bokningsavgift 200:- och 25% moms
Fram till två månader innan kursstart erbjuds boka-och-betala-tidigt-priset 4.444 kr inkl. moms istället för normalpriset.

4 444 kr

Praktisk information

VILL DU REPETERA KURSEN?

Skicka ett E-post meddelande till Katharina på katharina@arnesen.se så får du en faktura med 50% rabatt på kurspriset, förutsatt att du gått kursen för mig tidigare.

Praktisk information

Kursen består av både teoretiska delar och praktiskt arbete, precis som kurserna i kurslokal gör. Alla praktiska delar görs via distans med hjälp av skärmbilden av den du jobbar tillsammans med.

Ämnena som tas upp under kursen är uppdaterade med information från Birkans och Katharinas bok ”A Lighter Life – An Introduction to a Light-filled Life and Atlantean Healing”. Boken finns att köpa här på hemsidan, men även via Akademibokhandeln, Adlibris, Bokus och andra som säljer böcker, även internationellt. Den finns både som fysisk bok och e-bok.

Vi rekommenderar att du låter kursen vara en del av en ”retreat-helg” där du förutom kursen fokuserar på din egen utveckling, naturupplevelser, meditation, pyssla om dig själv och ta det lugnt. En retreat där du och din intuition står i fokus.

Kurstider

Fredag – kl 18.30-20.30

Lördag –  kl 9-13.30 med fikapaus ca kl 11-11.30

Söndag – kl 9-13.30 med fikapaus ca kl 11-11.30

Måndag – kl 18.30-20.30

Ta fram till kursen

Det är en fördel om du har något du kan anteckna och rita i t.ex. ett block eller en anteckningsbok som du kan ha för kursanteckningar och som meditationsdagbok, samt pennor, kritor etc. att skriva och rita med. Att skriva och rita ner med egna ord det du upplever är viktigt att minnas från kursen gör inlärningen ännu mer effektiv. Att göra samma sak med vad du upplever under meditationerna hjälper till att träna din intuition på så sätt att du talar om för din hjärna och ditt medvetande att det här är detaljer jag vill bli medvetet medveten om. Det gör att mer av den sortens information kommer att bli tydligare för dig.

Under meditationerna på kursen är du hela tiden vaken och kan när som helst öppna ögonen och se vad som händer i rummet. Du sitter eller ligger ner och befinner dig i det läge du är varje kväll och morgon just innan du somnar och precis när du vaknar.

På lördagen och söndagen kommer vi arbeta tillsammans med kristaller och kristallskallar. Du behöver minst 3 kristaller av olika sort. Det går bra att vara med på kursen utan att ha några kristallskallar. Du lär dig då teoretiskt, men kan inte göra de övningar som kristallskallarna ingår i. Det behövs 5 skallar i samma storlek och av samma sort, gärna i bergskristall, de kan vara hur små eller stora som helst. Du behöver även skriva ut några pdf:er med mallar, som vi kommer använda i kristallarbetet.

En del känner sig lite frusna efter att de behandlat och fått behandling så ha gärna en tröja eller sjal till hands i fall du blir frusen.

Avbokningspolicy:

Vid avbokning kommer hela eller delar av din kursavgift att återbetalas. Däremot återbetalas inte bokningsavgiften på 200:-.

Fram till 2 veckor före kursstart av kursdel 1 – 100%.
2-13 dagar före kursstart av kursdel 1 – 50%
Mindre än 2 dagar före kursstart 0%, men kursavgiften kan föras över till ett kommande kurstillfälle.

Kursen består av både teoretiska delar och praktiskt arbete.

Ämnen som tas upp under kursen;

 • Behandling på Master nivå.
 • Intervjua kroppen för djupare förståelse.
 • Behandla släktminnen och trauman från tidigare inkarnationer.
 • Hur du bygger en relation och lär känna kristaller personligen.
 • Programmera kristallskallar att t.ex. spara minnen eller utstråla Atlantean Healing.
 • Tekniker för att skapa harmoni i utrymmen även när du inte är närvarande.
 • Fler hjälpande flammor.
 • Få råd direkt av Atlantis experter, medan du behandlar.
 • Många tips om hur du kan hjälpa din omgivning och världen t.o.m. hemma i soffan.
 • Skapa ditt eget energimässiga spamfilter för ett smidigare liv och företagande.
 • Tekniker för att förstärka dina intentioner för att nå mål snabbare och smidigare.

Ledda meditationer;

 • Möt och lär känna en eller flera drakar som vill samarbeta med dig.
 • Möt och lär känna en eller flera enhörningar som vill samarbeta med dig.

Två nya  fristående behandlingstekniker;

 • En teknik som snabbt kapar alla länkar och städar din energi.
 • Själsåterförande/Soulretrival – en vacker, mjuk, omvälvande och effektiv teknik för att tillsammans med Atlantis änglar dra tillbaka delar som splittrats pga fysiska eller psykiska trauman. Splittringen kan göra att personen aldrig känner sig riktigt hemma där den är, som om den hamnat lite fel eller inte riktigt är helt närvarande i stunden.

Liknande kurser

Kontaka mig

Fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i formuläret nedan.