Eftersom intentionen är allt, här är min: Jag är här för att göra mitt bästa för att hjälpa dig läka, växa och lära dig om det universum du lever i och förverkliga ditt eget sanna jag. - Birkan Tore

Birkan Tore

Birkan började tidigt studera forntida andliga spådomstekniker och healing. Hans medfödda längtan efter att utforska och lära sig om andlighet öppnade dörrar till idéer och filosofier från många olika kulturer och religioner, inklusive gamla spådomstekniker från områden runt Egeiska havet, Anatolien och Medelhavet.

Birkan Tore är upphovsmannen bakom kurserna i Atlantean Healing™. Hans förmåga att förklara begrepp och berätta om det övernaturliga på ett naturligt och vardagligt sätt gör det lätt att förstå och förhålla sig till i sin egen vardag. Teknikerna han delar med sig av är alltid praktiska och lätta att använda.

Birkan deltog i flera olika TV-program i olika länder runt om i världen. I Sverige har många sett honom i Räddad av änglar och Det okända. Sedan dess har Birkan transformerat och heter nu Giselle. 

https://www.itsgiselle.com

Kontaka mig

Fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i formuläret nedan.