Natur 5 - Foto Katharina Arnesen

Ny sida och nystart

Ibland tar det lång tid mellan idé och färdig handling. Jag har ända sedan jag började undervisa i Atlantean Healing haft idén om en sida som berättar lite mer om ämnet. Med meditationer som ger alla som vill en möjlighet att prova på att besöka Atlantis eller träffa sina mindre synliga medhjälpare; skyddsänglar, drakar och enhörningar.

En sida som dessutom gör det lätt att hitta en terapeut som jobbar med Atlantean Healing i närheten av där man bor eller för att få behandling via distans. Nu är sidan äntligen här för alla att se och inte bara en idé i mitt huvud. Det känns så toppenbra! 
Tidigare har jag alltid byggt mina hemsidor själv. Trodde det var alternativet nu också. Lätt att gå på i gamla hjulspår. Plötsligt fick jag något slags genombrott i mig själv – en lugn aha-upplevelse och insåg att det vettigaste vore om jag tog in en expert för sidbygget. Då började äntligen projektet rör på sig. Bonuseffekterna av självinsikt kan verkligen vara påtagliga. Nu ser jag fram emot ännu mer självinsikt och att många fler upptäcker sina kunskaper, talanger och vänner från Atlantis. 

Share this post

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email